Fiske kort

Fisketegn.dk

Fisker du med stang, er du lystfisker og skal have et lystfisketegn. (undtaget børn under 18 år og pensionister). Køb dit lystfiskertegn her.

Køb lystfiskertegn – Fisketegn

Køb lystfiskertegn

Har du tidligere købt et lystfiskertegn skal du benytte ”Forny fisketegn”. Det gør du ved at logge på med dit brugernavn, fiskerinummer eller NemID. Klik på ” …

Fiskekort til åer og søer i Danmark

På fiskekort.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke fiskesports, som matcher dine ønsker, og dermed gør det let at planlægge dine fisketure.

Køb fiskekort til de bedste fiskevand i danmark

Fisketegn – Borger.dk

To slags fisketegn. Der findes to slags fisketegn: Et lystfisketegn og et fritidsfisketegn. Lystfisketegnet giver dig ret til at fiske med lette håndredskaber, …

Køb og salg af fisketegn – Fiskeristyrelsen

Køb og salg af fisketegn

Det koster 185 dkr. for et år, 130 dkr. for en uge og 40 dkr. for en dag. Fisker du med garn, ruser eller lignede redskaber, så er du fritidsfisker – og du skal …

Du kan købe fisketegn online på fisketegn.dk, og hos mange turistkontorer og campingpladser. Ønsker du at være salgssted for fisketegn, kan du også finde informationer om salg her.

Lyst- og fritidsfiskeri – Fiskeristyrelsen

Lyst- og fritidsfiskeri

I Danmark er der mellem 200.000-300.000 lyst- og fritidsfiskere. Her kan du finde information om regler, fisketegn, fredningsbælter og alt det, …

I Danmark er der mellem 200.000-300.000 lyst- og fritidsfiskere. Her kan du finde information om regler, fisketegn, fredningsbælter og alt det, du skal bruge som lyst- og fritidsfisker.

Lystfiskeri og fisketegn – Naturstyrelsen

Lystfiskeri og fisketegn

Er man under 18 år eller har ret til folkepension, behøver man ikke engang et fisketegn i disse søer. Find alle søerne med frit fiskeri nedenfor på Udinaturen.

Find fiskepladser, fiske-guides, artikler, inspiration og meget …

Find fiskepladser, fiske-guides, artikler, inspiration og meget mere

På vores interaktive kort med over 1.600 fiskepladser i Danmark, kan du udforske søer, kyst og å, så du klar til dit fiskeeventyr.

Danmark byder på et væld af spændende muligheder for lyst- og sportsfiskeri. Med Fishing in Denmark, den nationale lystfiskerplatform, kan du udforske fiskepladser, læse fiske-guides og inspirerende artikler. På vores interaktive kort med over 1.600 fiskepladser i Danmark, kan du udforske søer, kyst og å, så du klar til dit fiskeeventyr.

Fisketegn og regler i Danmark – Er det forbudt uden fisketegn?

I Danmark skal alle mellem 18 og 65 år have fisketegn for at kunne fiske i offentligt tilgængeligt fiskevande. De eneste fiskevande, som dermed er fritaget, …

Er Fisketegn lovpligtig til alle fiskevande i danmark? Se om du skal købe fiske tegn og fiskekort. Hvad er bøden ved at fiske uden fisketegn? Hvad er forbudt?

Keywords: fiske kort