Dr drengene på kanten

Drengene på kanten: Sæson 2 | Se online her | DRTV

Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier.

Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder.

Drengene på kanten: Sæson 1 | Se online her | DRTV

Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier.

I

Drengene på kanten: Sæson 1 – 6. episode – DRTV

Drengene på kanten: Sæson 1 – 6. episode | Se online her | DRTV

Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu.

Drengene på kanten er dem der bliver forladt når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Dennis er stadig ved at få styr på sit liv, efter at have været igennem en masse lort. Kriminalforsorgen mener, han er i stor risiko for at ryge ud i ny kriminalitet pga. alle de problemer han har. Heldigvis begynder tingene at lysne for ham. Valdemar har også noget godt kørende for sig – et job i Lalandia. Han håber han kan gøre sin mama stolt af ham og betale nogle af de mange paras tilbage, som han skylder hende. Leonard kommer ud af fængslet og håber han kan leve videre uden at blive stemplet som kriminel. Udløber: 11. okt 2024

Drengene på kanten | Samfundsfag Udskoling | DR

28. dec. 2016 — Her finder du klip fra tv-serien Drengene på kanten, som du kan bruge i undervisningen i samfundsfag.

Her finder du klip fra tv-serien Drengene på kanten, som du kan bruge i undervisningen i samfundsfag.

Drengene på kanten: Sæson 2 – På toppen af kanten | DRTV

På toppen af kanten Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni.

På toppen af kantenDrengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er færdig med samtalerne hos Kriminalforsorgen, er blevet fastansat hos Falck og har ingen problemer med sin Mama. Han er nærmest blevet voksen på rekordtid. Philippe er derimod blevet smidt ud af skolen, og uden SU’en har han ekstra travlt med at blive rapstjerne. Men det ser ikke helt sort ud, for Pladeselskabet Universal har kontaktet ham og vil måske give ham en pladekontrakt, hvis han kan levere nogle skitser til nogle færdige sange. Dennis skal optræde sammen med Valdemar på diskotek Mona Lisa og skal endnu engang prøve at balancere voksenlivet med stor hafla. Udløber: 17. sep 2023

Drengene på kanten: Sæson 1 – 4. episode – DRTV

Drengene på kanten: Sæson 1 – 4. episode | Se online her | DRTV

Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu.

Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! For Dennis, går det pludselig meget hurtigt med at blive voksen, for hans mor smider ham ud hjemmefra. Hans humør er helt i bund, og det bliver ikke bedre af at han brækker foden til en fodboldkamp. Valdemar vil gerne bare ud at lave damer, men skal først have sin Johnson testet for klamydia. Udløber: 11. okt 2024

Drengene på kanten: Støjberg special – Del 1 | DR3 – YouTube

Drengene på kanten er en dansk dokumentar- og reportageserie på ti afsnit fra 2016, der følger unge mænd mellem 18 og 25 år på Lolland gennem fire måneder.

Drengene på kanten – Wikipedia, den frie encyklopædi

Drengene på kanten (2016) | Se serien online hos DRTV

Afspil nu på DRTV | Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier.

Afspil nu på DRTV | Drengene på kanten er dem der bliver forladt, når de andre tager på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det er slut nu. De skal til at blive voksne! Det er dog svært for en gammel gangster som Valdemar. Forholdet til hans forlovede går i vasken, og han bliver efterladt med hundelort til halsen – inde i hans lejlighed! For at gøre ondt værre, afslører eks’en at hun er gravid. De andre drenge kæmper med fængselsdom og uforløste popstjernedrømme.

Keywords: dr drengene på kanten