Dannevirke kort

Kort om Danevirke

Kort om Danevirke | Danevirke Museum

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

Dannevirke – kort på Krak

Kort over Dannevirkes forsvarsvolde og vådområderne, der tilsammen udgjorde forsvaret. Klik her for større billede (åbner nyt vindue).

Dannevirke, 500- – Danmarkshistorien.dk

Dannevirke, 500-

Dannevirke går mellem marskområderne omkring Trenen og Ejderen i vest til Slien og Egernførde Fjord i øst. Dannevirke og Hærvejens Rødekro på et kort fra 1913.

Dannevirke – Wikipedia, den frie encyklopædi

Dannevirke er det nok bedst kendte forhistoriske forsvarsværk, og er ifølge arkæologer det første tegn på et samlet Danmark.

Dannevirke -et forsvarsværk fra vikingetiden – Nationalmuseet

Dannevirke -et forsvarsværk fra vikingetiden

Kort over Dannevirkes forskellige volde vest og sydøst for Slien. Grafisk navigation. Flash Player 9 kræves for at vises dette inhold. Download nu.

Dannevirke er det nok bedst kendte forhistoriske forsvarsværk, og er ifølge arkæologer det første tegn på et samlet Danmark.

Kort over Dannevirke (Image) for_21_3_3_fo_Danevirke_dk_jpg

Kort over Dannevirke (Image)for_21_3_3_fo_Danevirke_dk_jpg

Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde og består af volde og mure og blev bygget fra … Inspiration; Kort; Oplev Slesvig-Holsten …

dänisch – deutsche geschichte der moderne im internet: aus politik, gesellschaft, kultur und mehr.

Forsvarsværket Dannevirke – FDM travel

Forsvarsværket Dannevirke | FDM travel

Kortet over Dannevirke udgør en interaktiv guide over det område, som er interressant for dig. Man kan med lethed zoome visningen ind og ud.

Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde og består af volde og mure og blev bygget fra omkring år 500 til ca. år. 1200. Forsvarsværket skulle sikre rigets grænse mod syd og strakte sig tværs over jylland fra fjorden Slien ved Slesvig til floden Trenen ved Nordsøen. Dannevirke dannede sammen med moserne i vest og syd samt skovene i øst et solidt værn mod syd  og anlægget gjorde det desuden muligt at kontrollere færdsel på Hærvejen.

Kort over Dannevirke • Maps online – ruteplanner-afstand.com

Kort over Dannevirke • Maps online

Kort over Danevirke og omegn, 1864 – Arkiv.dk

arkiv.dk | Kort over Danevirke og omegn, 1864

Træsnit med motiv fra krigen 1864. Et tysk kort over Danevirke og omegn, Gengivet i Über Land und Meer, Band II, februar 1864 p. 325. Udgivet af M.B. & Graf Baudissin. Fotograf: Ukendt (Museum Sønderjyllands Mediearkiv)

Keywords: dannevirke kort